Questions & Answers

Step 6 of the Standalone Tharness is not going through. The yellow light is not turning ON.

0 votes
All connection per guide. When following steps thorugh step 6, the yellow LED is not turning oN, the blue LED comes on and we repeat.
 

Using latest firmware.
asked 2 weeks ago in Mazda by Mustafa Jafar (210 points)

1 Answer

0 votes
Year, Make, model and trim?

 

Also module service number or S/N please.
answered 2 weeks ago by Derek (151,600 points)
Mazda 6 2014 GS

Service # 001A06820456
If the yellow light is not turning on this is due to 1 of 2 things

1- Key placement infront of start/stop button is incorrect

2- Issue with immo data wire.

 

Try programming the unit with no batteries in the key fobs. This helps sometimes.
Removing the battery helped pass this stage. Now when introduce both keys and the yellow comes in.

 

All steps completed. When 3 times lock hit, car flashes but no start.

 

Evo All turning RED LED and Blue LED ON, then blue LED goes away and Yellow LED comes on.
did you perform the underhood jumper?
Yes. As instructed in the guide. Not even turning on the dash. Relearned the CAN multiple times.

Not sure where the problem is now.
When testing are you in the vehicle? Are there keys in the vehicle? If so it wont work.
No keys are in the vehicle when trying to remote start.
Called the company we purchased the unit from and they stated that the EVO ONE with THAR-ONE-MAZ3 is what works for this vehicle.

We got it and hooked it up, worked right away.

We now have 3 EVO-ALLs thats unuseable. How can we get replacements?

 

#001A06884601

#001A06820456

#001A06884646
Why are these units un usable? None of them have reached there flash limit or dcryptor limit...
Those units are still good.
...